by - Sunday, June 10, 2012

Sapi : Kuring mah teu ngarti maneh leutik-leutik geus kumisan. 


Ucing : Iihh..mening urang, daripada maneh sapi, gede-gede susu kamana-mana teu dikutangan! 
(dari tweet @isty)


 *big Grin*

You May Also Like

0 comments